Οινοποιείο Κανακάρης Notos 750ml (2019), Ερυθρός Ημίγλυκος

Ένα ημίγλυκο ερυθρό από Αγιωργίτικο και Merlot, με αρώματα κόκκινων φρούτων, ιδανικό για ζυμαρικά με γλυκόξινες σάλτσες και ψητά.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 6162
8,31 €
-
+
Sold Out

Γευσιγνωστικά Χαρακτηριστικά

Ένα μοντέρνο και ελαφρύ ερυθρό κρασί γεμάτο με αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων και κόκκινων λουλουδιών. Μεστό και βελούδινο και ελαφρά γλυκό στο στόμα.


Ποικιλιακή Σύνθεση

Το ορεινό Merlot των Πλαγιών της Αιγιάλειας και το πασίγνωστο Αγιωργίτικο της Νεμέας.


Aμπελώνας

Οι ορεινοί αμπελώνες των Πλαγιών της Αιγιάλειας στην Ανατολική Αχαΐα και επιλεγμένοι αμπελώνες της Νεμέας.


Oινοποίηση - Ωρίμανση

Προσεκτική επιλογή των σταφυλιών του ορεινού Merlot και του Αγιωργίτικου ώστε να έρθει στο οινοποιείο στην ιδανική κατάσταση ωριμότητας και υγιεινής. Τρύγος σε μικρά τελάρα μέχρι 20 κιλά. Παραμονή του μούστου με τους φλοιούς σε χαμηλές θερμοκρασίες και εν συνεχεία ζύμωση σε μέτριες θερμοκρασίες όχι μεγαλύτερες από 20°C. Διαχωρισμός με ήπια πίεση και ωρίμανση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Προς το τέλος της ζύμωσης το κρασί μπαίνει σε βαθιά ψύξη ώστε να διακοπεί η αλκοολική ζύμωση και το κρασί να περιέχει περίπου 40 γρμ/λίτρο σάκχαρα. Εμφιαλώνεται σε ατμόσφαιρα αδρανούς αερίου.



Γευστικοί Συνδυασμοί

Συνοδεύει ιδανικά το ψητό κρέας και ζυμαρικά με κόκκινες γλυκόξινες σάλτσες.


Σερβίρεται

16-18°C

Προδιαγραφές προϊόντων
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Τύπος Κρασιού Ερυθρός Ημίγλυκος
Κατάσταση Ήσυχος
Γλυκύτητα Ημίγλυκος
Χώρα Ελλάδα
Ποσότητα Lt 0,750
Αλκοολικός Βαθμός % 12,0
Χρονιά 2019

Για παραγγελίες εντός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε χερσαίους προορισμούς, εκτός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε νησιωτικούς προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε Δυσπρόσιτες Περιοχές , ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-5 εργάσιμες ημέρες. Τα καλάθια και τα μπαούλα επειδή είναι αρκετά εύθραυστα και απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση κατά τη μεταφορά, διακινούνται μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές τις Αττικής. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 34 70 384.

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.