Κτήμα Κυρ Γιάννη Μπλε Τρακτέρ 750ml (2022), Ερυθρός Ξηρός

Παραγωγός: Κτήμα Κυρ Γιάννη

Ισορροπημένο, μαλακό, γεμάτο και φρουτώδες, με αρώματα των μαύρων φρούτων, μπαχαρικών και βανίλιας. Ένα κρασί καθημερινό και ευχάριστο. Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot Ισορροπημένο, μαλακό, γεμάτο και φρουτώδες, με αρώματα των μαύρων φρούτων, μπαχαρικών και βανίλιας. Ένα κρασί καθημερινό και ευχάριστο.


Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 5372
9,82 €
-
+

Γευσιγνωστικά Χαρακτηριστικά

Το Μπλε Τρακτέρ έχει πλούσιο, βαθύ ρουμπινί χρώμα με μπλε ανταύγειες. Στη μύτη διακρίνονται αρώματα από δαμάσκηνα, πιπεριά και βανίλια. Στο στόμα είναι ξηρό με ισορροπημένη οξύτητα και απαλές τανίνες, γεμάτο σώμα και χαρακτηριστικά από μαύρα φρούτα, πικάντικα και γλυκά μπαχαρικά και κάποια βοτανικά στοιχεία.


Ποικιλιακή σύνθεση

Cabernet Sauvignon 50%, Syrah 30%, Merlot 20%


Αμπελώνας

Επιλεγμένοι αμπελώνες συνεργαζόμενων αμπελουργών της Βόρειας Ελλάδας.


Οινοποίηση - Ωρίμανση

Μετά τον χειρονακτικό τρύγο και 24ωρη παραμονή στους 4°C τα σταφύλια περνάνε από την διπλή τράπεζα διαλογής πρoτού καταλήξουν στο σπαστήρα. Μετά από την εφαρμογή προζυμωτικής εκχύλισης 5 ημερών στους 10°C, ο σταφυλοπολτός ζυμώνει για 15 ημέρες σε απόλυτα ελεγχόμενες θερμοκρασίες από 20 - 24°C. Ύστερα εφαρμόζεται batonnage στις οινολάσπες δύο φορές την ημέρα ώστε να αυξηθεί ο όγκος του κρασιού. Ένα μέρος του χαρμανιού ζυμώνει σε δρύινα βαρέλια ενώ το τελικό χαρμάνι κάνει μηλογαλακτική ζύμωση. Το κρασί παραμένει στη φιάλη για δύο μήνες πριν κυκλοφορήσει στην αγορά.


Γευστικοί Συνδυασμοί

Ένα μοντέρνο, φρουτώδες και πολύ καλά ισορροπημένο κρασί που συνοδεύει πιάτα κρεατικών, ζυμαρικά, μεσογειακή κουζίνα ενώ απολαμβάνεται και μόνο του.


Σερβίρεται

Στους 14 - 16°C

Προδιαγραφές προϊόντων
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Τύπος Κρασιού Ερυθρός Ξηρός
Κατάσταση Ήσυχος
Γλυκύτητα Ξηρός
Κατηγορία ΠΓΕ Μακεδονία
Χώρα Ελλάδα
Περιοχή Νάουσα
Ποσότητα Lt 0,750
Αλκοολικός Βαθμός % 13,5
Χρονιά 2020
Διατροφική Σήμανση Vegan

Για παραγγελίες εντός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε χερσαίους προορισμούς, εκτός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε νησιωτικούς προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε Δυσπρόσιτες Περιοχές , ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-5 εργάσιμες ημέρες. Τα καλάθια και τα μπαούλα επειδή είναι αρκετά εύθραυστα και απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση κατά τη μεταφορά, διακινούνται μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές τις Αττικής. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 34 70 384.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.