Carlo Alberto Riserva Bianco 750ml

Παραγωγός: Riserva Carlo Alberto

Ένα προσεκτικά αρωματισμένο λευκό βερμούτ με μπαχαρένιες, ανθικές και φρουτώδης γεύσεις, ιδανικό για να τελειοποιήσει τη γεύση των cocktail σας.

Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 3571
29,60 €
-
+

Η φήμη πως τα vermouth της σειράς Riserva Carlo Alberto έχουν πάρει το όνομά τους από το Βασιλιά της περιοχής Piedmont της Σαρδινίας, Carlo Alberto (1831-1849) έχει πια εδραιωθεί.


Γευσιγνωστικά Χαρακτηριστικά

Διαυγής, ανοιχτό κεχριμπαρένιο χρώμα με χρυσές ανταύγειες. Ισορροπημένος ουρανίσκος με γλυκές νότες από μέλι και πικρούς υπαινιγμούς από φλούδες εσπεριδοειδών, κορίανδρο και με το κάρδαμο να υπερισχύει. Έντονα αρώματα από γιασεμί, εστραγκόν και φλούδες εσπεριδοειδών. Ξηρή επίγευση με έντονες νότες από άγρια βότανα.


Παραγωγή

Το Riserva Carlo Alberto Bianco είναι ένα λευκό βερμούτ αρωματισμένο με 25 προσεκτικά επιλεγμένα μπαχαρικά, βότανα, άνθη, μούρα και φρούτα, εμποτισμένα για 40 ημέρες σε καθαρό αλκοόλ 45%. Παλαιώνεται για 3 έως 6 μήνες.


Σερβίρεται

Ιδανικό για να σας δροσίσει τον ουρανίσκο αν καταναλωθεί σκέτο και παγωμένο ή να τελειοποιήσει τη γεύση των cocktail που απαιτούν λευκό βερμούτ.

Προδιαγραφές προϊόντων
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Τύπος Βερμούτ / Απεριτίφ
Χώρα Ιταλία
Ποσότητα Lt 0,750
Αλκοολικός Βαθμός % 18,0

Για παραγγελίες εντός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε χερσαίους προορισμούς, εκτός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε νησιωτικούς προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε Δυσπρόσιτες Περιοχές , ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-5 εργάσιμες ημέρες. Τα καλάθια και τα μπαούλα επειδή είναι αρκετά εύθραυστα και απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση κατά τη μεταφορά, διακινούνται μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές τις Αττικής. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 34 70 384.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.