Παραδόσεις & Αποστολές

3.1. Τρόποι παράδοσης προϊόντων

Η παράδοση των προϊόντων σε εσάς γίνεται είτε με αποστολή από εμάς (με όχημα της Εταιρείας μας ή μέσω εταιρείας courrier) είτε με φυσική παραλαβή από το κατάστημα, κατόπιν επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2103470384 προκειμένου να διαπιστωθεί η διαθεσιμότητα του επιλεγμένου προϊόντος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αποστολή των προϊόντων εντός Δήμου Αθηνών και το συνολικό ποσό της παραγγελίας ξεπερνά τα 50,00 ευρώ, η αποστολή θα γίνεται χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αποστολή των προϊόντων σε περιοχή που βρίσκεται στην ηπειρωτική/νησιωτική Ελλάδα ή συμπεριλαμβάνεται στις Δυσπρόσιτες Περιοχές, οι οποίες καθορίζονται με βάση τον Ταχυδρομικό Κώδικα της περιοχής αποστολής, η παραγγελία σας θα επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

3.2. Μετάθεση κινδύνου

Εφόσον επιλέξετε, ως τρόπο παράδοσης των προϊόντων, την αποστολή τους από εμάς, φέρετε τον κίνδυνο απώλειας ή βλάβης των προϊόντων, από τη στιγμή που εσείς ή όποιο τρίτος μέρος ορίσετε εσείς, αποκτήσετε τη φυσική κατοχή των προϊόντων, εκτός αν η εντολή προς το μεταφορέα προέρχεται από εσάς και την επιλογή του δεν έχουμε προσφέρει εμείς, όποτε φέρετε τον κίνδυνο από τη στιγμή που τα προϊόντα παραδοθούν στο μεταφορέα.

3.3. Χρόνοι παράδοσης

  • Για παραγγελίες εντός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Για παραγγελίες σε χερσαίους προορισμούς, εκτός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Για παραγγελίες σε νησιωτικούς προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Για παραγγελίες σε Δυσπρόσιτες Περιοχές , ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας σας εμφανίζεται ως "Κατόπιν Παραγγελίας" , "Παράδοση 1 έως 3 ημέρες" , "Παράδοση 4 έως 10 ημέρες" , οι παραπάνω χρόνοι μπορεί να παραταθούν κατά τις αντίστοιχες εργάσιμες ημέρες.

Εφόσον η παραγγελία υποβληθεί μέχρι τις 12:30, ως πρώτη εργάσιμη ημέρα θεωρείται η επομένη. Εφόσον παραλάβουμε την παραγγελία σας μετά τις 12:30, ως πρώτη εργάσιμη ημέρα θεωρείται η μεθεπόμενη ημέρα από την ημέρα υποβολής της παραγγελίας.

Οι δωρεάν παραδόσεις γίνονται τις καθημερινές από ώρα 08:00 έως 16:00, χωρίς δέσμευση ώρας.