ΔΩΡΑ

Έτοιμες συνθέσεις
Έταιρικά δώρα
Φτιάξε το καλάθι σου
Delicatessen

Υπάρχει συνταγή για ένα επιτυχημένο δώρο

Εμείς πιστεύουμε ότι τα επιτυχημένα δώρα είναι αυτά που στέλνονται με εκτίμηση, σεβασμό και αγάπη και ετοιμάζονται με μεράκι! Έχοντας αυτό ως γνώμονα, προσπαθούμε πάντα να εκπληρώνουμε τις παραγγελίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να ευχαριστήσουμε πελάτες, συνεργάτες και φίλους.

Μπορούμε να εγγυηθούμε την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση των παραγγελιών σας, μέσω ιδιωτικών μέσων μεταφοράς στον κεντρικό τομέα της Αττικής. Επιπλέον, υπάρχει η υποδομή για την εξυπηρέτηση μεγάλων παραγγελιών, εταιρικών και μη, χωρίς καθυστέρηση στην παράδοση και πάντα με την ίδια υψηλή ποιότητα και καλαισθησία.

Εταιρικό Δώρο

Ένα καλό και ποιοτικό κρασί ή ποτό ήταν και εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή εταιρικού δώρου. Συνοδεύει κάθε ξεχωριστή στιγμή, προσωπική και επαγγελματική, προσδίδοντας ζωντάνια και χαμόγελο και αποτελεί σήμα κατατεθέν του εορτασμού μιας καλής και κερδοφόρας συνεργασίας. Συνδυάστε τις φιάλες που επιθυμείτε, σε διάφορες συσκευασίες, με την συνοδεία ή μη προϊόντων delicatessen και με τις προσωπικές σας ευχές και εμείς θα φροντίσουμε η παραγγελία σας να φτάσει έγκαιρα και με ασφάλεια στον προορισμό της.

Έχοντας ως οδηγό την διευκόλυνσή σας, η ομάδα μας έχει ήδη δημιουργήσει έτοιμες συνθέσεις δώρων ειδικά σχεδιασμένες για εταιρικά δώρα. Διαλέξτε την σύνθεση που επιθυμείτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία με καλάθια, μπαούλα και ξύλινα κουτιά, εύκολα και γρήγορα και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε παρέα εξατομικευμένες συνθέσεις δώρων!

Μαζί μπορούμε να διαλέξουμε το καλύτερο δώρο για κάθε περίσταση!

Είμαστε στην διάθεσή σας για να δημιουργήσουμε το καλύτερο δώρο στην πιο συμφέρουσα τιμή είτε επιλέγοντας μέσα από τις μοναδικές συνθέσεις μας, είτε δημιουργώντας νέους συνδυασμούς που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία συσκευασιών, κλασικών και όχι μόνο ετικετών κρασιών, καθώς και προϊόντων delicatessen, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δώρο που ταιριάζει σε κάθε γεγονός και προσωπικότητα. Όλα τα δώρα διαμορφώνονται αποκλειστικά με βάση τις δικές σας απαιτήσεις και επιθυμίες από την ομάδα μας, η οποία είναι πάντοτε πρόθυμη και έτοιμη να σας συμβουλεύσει και να σας βοηθήσει.

 

Κατάλογος