Ποιοί Είμαστε

Καλώς ήρθατε!

48 χρόνια εμπειρίας…

Καλώς ήρθατε στην Κάβα Κωνσταντακόπουλος, μια οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας και προώθησης οίνων και αλκοολούχων ποτών.

Από την ίδρυσή της, το 1976, η Κάβα Κωνσταντακόπουλος, χαρακτηρίζεται από το ανθρωποκεντρικό της πρόσωπο. Είναι μια εταιρεία που καθορίζεται τόσο από τους υπαλλήλους της, όσο και από τις αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης που αναπτύσσει με τους πελάτες της. Αποτέλεσμα αυτών των σχέσεων είναι η δημιουργία μακροχρόνιων και σταθερών συνεργασιών, οι οποίες οδηγούν στην πρόοδό της και την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Σήμερα η Κάβα Κωνσταντακόπουλος έχει ενσωματωθεί και προσαρμοστεί πλήρως στις νέες τεχνολογικές και εμπορικές απαιτήσεις, ανανεώνοντας την εικόνα της, ενώ παράλληλα διαθέτει έναν σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο και μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η παροχή και διανομή υψηλής ποιότητας προϊόντων, η σύναψη μακροχρόνιων και ισχυρών συνεργασιών, η στήριξη της εγχώριας τοπικής παραγωγής και όλα αυτά με άξονα την πίστη στις πρωταρχικές και διαχρονικές αξίες της υπευθυνότητας και του σεβασμού τόσο προς τους πελάτες της, όσο και προς τους προμηθευτές της.

Εμείς…

Η Κάβα Κωνσταντακόπουλος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας και προώθησης οίνων και αλκοολούχων ποτών. Ιδρύθηκε το 1976 από τον Ξενοφών Κωνσταντακόπουλο και από τότε μέχρι σήμερα μετρά μια μακρά ιστορία δεκαετιών, με συνολικά 48 χρόνια εμπειρίας. Σήμερα έχοντας περάσει στα χέρια του Ιωάννη Κωνσταντακόπουλου και του γιού του, Ξενοφών Κωνσταντακόπουλου, η κάβα μας, διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από επώνυμες μάρκες αλκοολούχων -και μη- ποτών, οίνων και μπίρας.

Με κεντρικό άξονα την υπευθυνότητα και τη συνέπεια, τόσο ως προς τους προμηθευτές και τους πελάτες μας, όσο και προς τον τελικό καταναλωτή, η Κάβα Κωνσταντακόπουλος έχει χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους μεγαλύτερους ομίλους ποτών, μπίρας και αναψυκτικών. Επιπλέον, συμβαδίζοντας πάντα με το πνεύμα και τις εξελίξεις του κλάδου και της εποχής και έχοντας ως φιλοσοφία την στήριξη των Ελλήνων παραγωγών, συνεργάζεται με μικροζυθοποιίες και ποτοποιίες, φιλοξενώντας ποικιλία τοπικών προϊόντων από διάφορα μέρη της Ελλάδας, που διακρίνονται για την ποιότητα και την μοναδικότητά τους.

Προβαίνοντας σε μια σειρά σημαντικών επιχειρηματικών κινήσεων, η εταιρεία μας κατέχει σήμερα πρωταγωνιστικό ρόλο στο χονδρικό εμπόριο. Με τον ανανεωμένο και ιδιόκτητο στόλο της, προσφέρει τη δυνατότητα για άμεση κάλυψη των αναγκών του παραλήπτη με ταχύτητα, ακρίβεια και εμπιστοσύνη κατά την παράδοση των προϊόντων.

Το Όραμά μας…

Πιστεύουμε ότι στα 48 χρόνια λειτουργίας της, η Κάβα Κωνσταντακόπουλος, έχει επιτύχει να κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των συνεργατών και πελατών της.

Διαχρονικός στόχος και φιλοδοξία, αυτής της οικογενειακής επιχείρησης, ήταν και είναι ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη, με τον οποίο επιθυμούμε να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης. Πάντοτε, συνδυάζοντας την ύψιστη ποιότητα προϊόντων με την άρτια εξυπηρέτηση, δυο καίριους τομείς τους οποίους θεωρούμε ότι έχουμε κατακτήσει.

Όραμά μας, αποτελεί η διατήρηση και περαιτέρω βελτίωση αυτών των διαχρονικών στόχων της επιχείρησής μας. Επιπλέον, όμως στοχεύουμε στην ανάπτυξη και ενίσχυση της εξυπηρέτησής μας σε κλάδους όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο και κυρίως το χονδρικό εμπόριο.

Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε να αποτελούμε μια αξιόπιστη λύση στην διανομή και εμπορία ποτών και αναψυκτικών στην ελληνική αγορά. Με πίστη στους ανθρώπους που μας περιβάλλουν και σε όλους τους συνεργάτες μας, συνεχίζουμε την δυναμική μας πορεία προς το μέλλον.