Ούζο Πλωμαρίου 200ml

Γλυκάνισος βιολογικής καλλιέργειας εξ' ολοκλήρου από τα ιδιόκτητα κτήματα της αποσταγματοποιίας στο Λισβόρι, τον τόπο που παράγεται ο καλύτερος γλυκάνισος στον κόσμο και εξαιρετική επιλογή των συστατικών της συνταγής.

Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 2512
4,34 €
-
+

Παραγωγή

Γλυκάνισος βιολογικής καλλιέργιας εξ' ολοκλήρου από τα ιδιόκτητα κτήματα της αποσταγματοποιίας στο Λισβόρι, τον τόπο που παράγεται ο καλύτερος γλυκάνισος στον κόσμο και εξαιρετική επιλογή των συστατικών της συνταγής. Ευλαβική τήρηση της μυστικής συνταγής του Ισιδώρου Αρβανίτη από το 1984. Διπλής απόσταξης. Διατήρηση της ίδιας παραγωγικής διαδικασίας εδώ και 100 χρόνια. Παραδοσιακός τρόπος απόσταξης σε μικρούς χάλκινους άμβυκες. Σαν να λειτουργούν 18 μικρά ποτοποιία κάτω από την ίδια στέγη. Είναι100% ελληνική οικογενειακή επιχείριση που ανήκει στην οικογένεια Καλογιάννη. Το brand παράγεται και εμφιαλώνεται εξ ολοκλήρου στο Πλωμάρι της Λέσβου ( αναγνωρισμένη και προστατευμένη από την ΕΕ ονομασία προέλευσης)


Σερβίρεται

Το ιδανικό σερβίρισμα του ούζου: Σερβίρετε πρώτα το ούζο, κατόπιν το κρύο νερό και μετά τα παγάκια.

Προδιαγραφές προϊόντων
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Τύπος Ούζο
Χώρα Ελλάδα
Ποσότητα Lt 0,200
Αλκοολικός Βαθμός % 40,0

Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων

Για παραγγελίες εντός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε χερσαίους προορισμούς, εκτός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε νησιωτικούς προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε Δυσπρόσιτες Περιοχές , ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-5 εργάσιμες ημέρες. Τα καλάθια και τα μπαούλα επειδή είναι αρκετά εύθραυστα και απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση κατά τη μεταφορά, διακινούνται μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές τις Αττικής. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 34 70 384.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.