Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο Χωρίς Γλυκάνισο 200ml

Ένα μοναδικό μονοποικιλιακό τσίπουρο Μοσχάτου.

Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 2622
4,96 €
-
+

Γευσιγνωστικά Χαρακτηριστικά

Όψη Καθαρό, κρυστάλλινο, άχρωμο με πυκνά δάκρυα που κατεβαίνουν με μέτρια ταχύτητα. 'Aρωμα Καθαρό, έντονο, χωρίς παλαίωση, αρώματα που θυμίζουν σύκο, σταφίδα, καρύδι, τριαντάφυλλο και γαρύφαλλο. Γεύση Ξηρό, ζεστό, με πλούσιο σώμα. Η γεύση του θυμίζει σύκο, σταφίδα, καρύδι, αχλάδι, περγαμόντο, τριαντάφυλλο και γαρύφαλλο. Απόσταγμα ισορροπημένο, πολύπλοκο, με μακρά επίγευση.


Παραγωγή

Το Δεκαράκι Μοσχάτο είναι το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο που αποτελεί προϊόν απόσταξης μόνο από Μοσχάτο Τυρνάβου, λαμβάνοντας έτσι στο μέγιστο τα ποιοτικά και αρωματικά χαρακτηριστικά της εκλεκτής αυτής ποικιλίας. Η ποικιλία Μοσχάτου αποτελεί το "μυστικό" της φήμης του τσίπουρου Τυρνάβου. Κι αυτό γιατί ταίριαξε μοναδικά με το κλίμα και το έδαφος της περιοχής, αναπτύσσοντας τον ξεχωριστό αρωματικό χαρακτήρα του. 'Aλλωστε ο Τύρναβος αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την ξακουστή αυτή ποικιλία, αφού η καλλιέργειά της εκτείνεται σε 15.000 στρέμματα! Μάλιστα, το χωριό Δαμάσι Τυρνάβου, τόπος στον οποίο καλλιεργείται το Μοσχάτο για το "Δεκαράκι Μοσχάτο", φημίζεται για τον αμπελώνα Μοσχάτου, που είναι από τους μεγαλύτερους αμπελώνες της περιοχής. Πρόκειται για ερυθρή ποικιλία και ο τρύγος της γίνεται στα μέσα Σεπτεμβρίου. Το τσίπουρο "Δεκαράκι Μοσχάτο", παράγεται μόνο από Μοσχάτο σταφύλι. Το μοναδικό άρωμα και η απαράμιλλη γεύση του, που γίνεται αισθητή από την πρώτη γουλιά, αποτελούν ακλόνητη απόδειξη των καταβολών του, της υψηλής ποιότητάς του αλλά και της τέχνης του αποσταγματοποιού.


Σερβίρεται

Συνοδεύεται άριστα από εκλεκτούς τυρναβίτικους -και όχι μόνο- μεζέδες. Απολαύστε το παρέα με μανούρι ψητό, παραδοσιακές πίτες με κίτρινα τυριά, τηγανιές και φυσικά με πικάντικους κρεατικούς μεζέδες όπως απάκι και λουκάνικο, καθώς και με καλομαγειρεμένα ψητά με σάλτσες. Το "Δεκαράκι Μοσχάτο" πίνεται δροσερό, στους 10 °C.

Προδιαγραφές προϊόντων
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Τύπος Τσίπουρο
Χώρα Ελλάδα
Ποσότητα Lt 0,200
Αλκοολικός Βαθμός % 40,0

Για παραγγελίες εντός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε χερσαίους προορισμούς, εκτός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε νησιωτικούς προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε Δυσπρόσιτες Περιοχές , ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-5 εργάσιμες ημέρες. Τα καλάθια και τα μπαούλα επειδή είναι αρκετά εύθραυστα και απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση κατά τη μεταφορά, διακινούνται μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές τις Αττικής. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 34 70 384.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.