Τσίπουρο Δεκαράκι Ροδίτης Χωρίς Γλυκάνισο 200ml

Ένα μοναδικό μονοποικιλιακό τσίπουρο Ροδίτη.

Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 2623
4,71 €
-
+

Γευσιγνωστικά Χαρακτηριστικά

Καθαρό, κρυστάλλινο, άχρωμο με πυκνά δάκρυα που κατεβαίνουν με μέτρια ταχύτητα. Ήπιος αρωματικός χαρακτήρας, αρώματα μελιού (πετιμέζι), λεμονιού, μπανάνας. Ελαφρύ προς μέτριο σώμα. H γεύση του θυμίζει μέλι (πετιμέζι), λεμόνι και μπανάνα. Απόσταγμα ξηρό με στρογγυλή, γεμάτη και μαλακή γεύση.


Παραγωγή

Η ποικιλία Ροδίτης (Αλεπού) αποτελεί μια ιδιαίτερα αρμονική και ισορροπημένη ποικιλία. Ευδοκιμεί εξαιρετικά στο έδαφος της περιοχής του Τυρνάβου, που της χαρίζει τον καλύτερό της εαυτό. Το αποτέλεσμα που προσφέρει μετά την απόσταξη στους παραδοσιακούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες, είναι εξαιρετικό. Το απόσταγμα Ροδίτη ενώ προέρχεται από μία ποικιλία σχετικά ήπια αρωματικά, με την απόσταξη ο αρωματικός της χαρακτήρας εξελίσσεται και ενδυναμώνεται. Πρόκειται για ροζέ ποικιλία. Ο τρύγος της ποικιλίας γίνεται περί τα τέλη Σεπτεμβρίου και η παραγωγική διαδικασία είναι ίδια με αυτή του Μοσχάτου. Το τσίπουρο "Δεκαράκι Ροδίτης", παράγεται μόνο από Ροδίτη σταφύλι και ξεχωρίζει για τα λεμονάτα και φρουτώδη αρώματά του. Ο αρμονικός του χαρακτήρας γίνεται αισθητός από την πρώτη γουλιά, κάτι που τον κάνει εξαιρετικό σύντροφο σε κάθε περίσταση. Το Δεκαράκι από την εξαιρετική ποικιλία Ροδίτης (Αλεπού), ξεχωρίζει για την ισορροπία στα αρώματα του τσίπουρου.


Σερβίρεται

Συνοδεύεται άριστα από κάθε φύσεως μεζέ, καθώς το ευκολόπιοτο "Δεκαράκι Ροδίτης" προσφέρει αμέτρητους συνδυασμούς με φαγητό. Απολαύστε το παρέα με τηγανητά, μαριναρισμένα θαλασσινά, ελαφριές σαλάτες, αλοιφές, καθώς και με φίνα ψητά της ώρας! Το "Δεκαράκι Ροδίτης" πίνεται δροσερό, στους 10 °C.

Προδιαγραφές προϊόντων
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Τύπος Τσίπουρο
Χώρα Ελλάδα
Ποσότητα Lt 0,200
Αλκοολικός Βαθμός % 40,0

Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων

Για παραγγελίες εντός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε χερσαίους προορισμούς, εκτός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε νησιωτικούς προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε Δυσπρόσιτες Περιοχές , ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-5 εργάσιμες ημέρες. Τα καλάθια και τα μπαούλα επειδή είναι αρκετά εύθραυστα και απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση κατά τη μεταφορά, διακινούνται μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές τις Αττικής. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 34 70 384.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.