Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη Methexis Cigar 700ml

Εξαιρετικό παλαιωμένο απόσταγμα σταφυλής από τον μεγάλο Έλληνα οινοπαραγωγό Κώστα Λαζαρίδη όπου “Απόσταγμα σταφυλής” είναι η πιό σοφιστικέ παραλλαγή του αποστάγματος στεμφύλων σταφυλής.

Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 2639
55,18 €
-
+

Γευσιγνωστικά Χαρακτηριστικά

Λαμπερό, στο χρώμα του παλιού χρυσού. Σύνθετο μπουκέτο αρωμάτων που παραπέμπουν τόσο στην ποικιλία σταφυλιού, με νότες ξερών φρούτων, όσο και στην παλαίωση, με την βανίλια, τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς και τον καπνό, να πρωταγωνιστούν. Έξοχος συνδυασμός δύναμης, γευστικής πολυπλοκότητας και φινέτσας. Βελούδινο σύνολο με μεγάλη διάρκεια.


Παραγωγή

Η παλαίωση γίνεται σε δρύινα βαρέλια όπου προηγουμένως ωρίμασε ο Αμέθυστος Sauvignon Blanc.


Σερβίρεται

Στους 16 - 20°C.

Προδιαγραφές προϊόντων
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Τύπος Παλαιωμένο Τσίπουρο
Χώρα Ελλάδα
Ποσότητα Lt 0,700
Αλκοολικός Βαθμός % 43

Για παραγγελίες εντός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε χερσαίους προορισμούς, εκτός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε νησιωτικούς προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε Δυσπρόσιτες Περιοχές , ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-5 εργάσιμες ημέρες. Τα καλάθια και τα μπαούλα επειδή είναι αρκετά εύθραυστα και απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση κατά τη μεταφορά, διακινούνται μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές τις Αττικής. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 34 70 384.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.