Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη Αμέθυστος Cava 750ml (2020), Ερυθρός Ξηρός

Από 100% Cabernet Franc, ένα υπέροχο κρασί που γοητεύει όποιον το γευτεί. Βαθυκόκκινο, σχεδόν μαύρο, συμπαγές, στην όψη. Αναδύει πολυδιάστατο αρωματικό μπουκέτο, με ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές εξέλιξης.

Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 5227
37,94 €
-
+

Γευσιγνωστικά Χαρακτηριστικά

Βαθυκόκκινο, σχεδόν μαύρο, συμπαγές. Πολυδιάστατο αρωματικό μπουκέτο, με ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές εξέλιξης. Βιολέτα, μαύρο φραγκοστάφυλο, μια ιδέα μαρμελάδα δαμάσκηνο, μέντα, κέδρος και φρυγανισμένο ψωμί εναλλάσσονται στο προσκήνιο. Κυριαρχεί η αίσθηση του πλούτου και της δύναμης, χωρίς όμως να χάνεται η ισορροπία. Τανίνες αισθητές αλλά καλοδουλεμένες, ντυμένες με άφθονο φρούτο, που υπόσχονται μακροημέρευση και μελλοντικές απολαύσεις.


Ποικιλιακή Σύνθεση

Cabernet Franc 100%


Oινοποίηση - Ωρίμανση

Από κλήματα μεγάλης ηλικίας, φυτεμένα σε αργιλώδες, πετρώδες έδαφος. Παλαιώνει για 18 μήνες σε καινούργια δρύινα γαλλικά βαρέλια και για τουλάχιστον άλλους τόσους στη φιάλη.


Γευστικοί Συνδυασμοί

Όσο βρίσκεται στη νεότητά του προτιμά τις πιο έντονες γεύσεις κρεατικών όπως το κυνήγι, οι μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες ή το κοκκινιστό μοσχάρι. Όσο ωριμάζει κολακεύεται από πιο ήπια πιάτα όπως το μοσχαρίσιο φιλέτο και η αρνίσια «σέλλα» ψητή.


Σερβίρεται

Στους 15 - 18°C

Προδιαγραφές προϊόντων
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Τύπος Κρασιού Ερυθρός Ξηρός
Κατάσταση Ήσυχος
Γλυκύτητα Ξηρός
Ποικιλιακή Σύνθεση Cabernet Franc
Κατηγορία ΠΓΕ Δράμα
Χώρα Ελλάδα
Περιοχή Δράμα
Ποσότητα Lt 0,750
Αλκοολικός Βαθμός % 14,5
Χρονιά 2020

Για παραγγελίες εντός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε χερσαίους προορισμούς, εκτός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε νησιωτικούς προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες σε Δυσπρόσιτες Περιοχές , ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-5 εργάσιμες ημέρες. Τα καλάθια και τα μπαούλα επειδή είναι αρκετά εύθραυστα και απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση κατά τη μεταφορά, διακινούνται μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές τις Αττικής. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 34 70 384.

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.