BLOG

ΦΥΣΙΚΟΣ vs ΦΥΣΙΚΩΣ
Ο οίνος μπορεί να είναι φυσικός γλυκύς. Μπορεί να είναι και φυσικώς γλυκύς. Με γλυκιά γεύση κι οι δύο, αλλά με αφανείς διαφορές, που... κάνουν τη διαφορά.
Το Cocktail Της Εβδομάδας | Old Fashioned
Η πρώτη συνταγή Old Fashioned εμφανίστηκε πρώτη φορά σε οδηγούς cocktail γύρω στο 1860 και προοριζόταν να φτιάχνεται με gin. Θα λατρέψετε τη νόστιμη γεύση του Old Fashioned αν το φτιάξετε με ρούμι Diplomatico Reserva Exclusiva.
- ΠΙΑΣΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ! - ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ Ή ΧΩΡΙΣ;
Ολα είναι θέμα προτίμησης. Είτε με γλυκάνισο είτε χωρίς, το τσίπουρο πάντα θα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της κουλτούρας μας.
Το Cocktail Της Εβδομάδας | Tito’s Strawberry Lemonade
Όλα ξεκίνησαν στο Austin στα μέσα της δεκαετίας του 90, όταν ο Bert “Tito” Beveridge απέκτησε την πρώτη νόμιμη άδεια απόσταξης στο Texas και δημιούργησε την Tito’s Handmade Vodka.
Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ
Το ηφαιστειακό έδαφος της Σαντορίνης έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να ξετυλίξει το ασύρτικο τον καλύτερό του χαρακτήρα.
Το Cocktail Της Εβδομάδας | Rooster Smoked Paloma
Η Rooster Rojo Ahumado Tequila παράγεται από 100% Μπλε Αγαύη.
Malbec
Ενώ κάποτε το Malbec κυριαρχούσε στους γαλλικούς αμπελώνες, τώρα καλλιεργείται περισσότερο στις αχανείς εκτάσεις της Λατινικής Αμερικής.
Το Cocktail Της Εβδομάδας | Luxardo Limoncello Spritz
Απολαύστε την σύγχρονη Spritz εκδοχή του ως Luxardo Limoncello Spritz, το πιο δροσερό καλοκαιρινό Spritz.
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ…
Ενώ τα οξικά βακτήρια απειλούν το κρασί μέσω μιας "κακής" ζύμωσης, τα γαλακτικά βακτήρια μπορούν να το εξυψώσουν μέσω μιας "καλής" ζύμωσης.