BLOG

Το Cocktail Της Εβδομάδας | Batida Rosa
Batida Rosa ένα ενδιαφέρον, γλυκό και εξίσου φρουτώδες cocktail!
Ο ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
Το παραδοσιακό πιάτο του μπακαλιάρου με τη σκορδαλιά επιδέχεται τη συνοδεία πλήθους λευκών κρασιών.
Το Cocktail Της Εβδομάδας | Whiskey Smash
Αν λατρεύεις cocktails όπως το Mint Julep, τότε σίγουρα θα εκτιμήσεις και αυτό!
Μ' ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΡΟΥΜΙ
Ξεκίνησε ως τραχύ απόσταγμα, αγαπητό κυρίως από ναύτες. Εξελίχθηκε σε ευγενές ποτό, αγαπητό από όλο τον κόσμο. Δεν είναι άλλο από το διάσημο ρούμι.
Το Cocktail Της Εβδομάδας | El Guapo
Ένα θαυμάσιο μείγμα τεκίλας mezcal και λεμονιού!
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΓΙΑΤΣΑ
Η Ελένη Γιάτσα είναι η δυναμική παρουσία, που θα οδηγήσει τους Βιολογικούς Αμπελώνες Γιάτσα στη νέα εποχή τους.
Το Cocktail Της Εβδομάδας | Bellini Peach Spritz
Ένα cocktail που θυμίζει έργο τέχνης!
ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
Κάπου ανάμεσα στο brandy και στο cognac, έρχεται το Metaxa, να προσφέρει τη δική του άποψη στην ποτοποιία.
GREAT GREEK GIN
Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της παραγωγής gin.
Ξινόμαυρο = ελληνικό Nebbiolo ή Nebbiolo = ιταλικό Ξινόμαυρο;
Η αρωματική και γευστική ομοιότητα μεταξύ Nebbiolo και Ξινόμαυρου είναι αξιοσημείωτη. Όσοι αγαπούν τη μια ποικιλία, είναι απίθανο να μην αγαπούν και την άλλη.